home profile Affiliates Facebook Iluvislam follow
#Team Khemah
Sunday, 2 September 2012 @ 12:14:00 am | 1 individual(s)
Assalamualaikum..

1st of all, Alhamdulillah.. masih lagi boleh bernafas dibumiNya,diberi peluang untuk terus hidup di dunia untuk mengerjakan apa yang disuruh dan meninggalkan apa yg dilarang,.semangat mau menaip hari nii sgtlah teruja sebab nak kongsikan pengalaman hebat walaupun baru satu hari jadi member dalam group ni,, berdasarkan tajuk di atas,,apa yang anda faham ttg khemah,, ya, tudung yang kita gunakan setiap hari dikenali sebagai KHEMAH,tak kiraah labuh ka tak labuh,apa yang penting ikut syariat yang telah ditetapkan oleh Islam..group nii ditubuhkan oleh seorang vlogger n blogger juga..wahh "awesome" kan..=) baiklah, dalam group nii banyak membincang pasal aurat, pengalaman bertudung labuh, perbincangan, sesi  ta'aruf, apapun group nii terbaiklah.
jadi, to all my followers yang nak tahu lebih lanjut mengenai #Team Khemah ni,jadilah salah satu penghuni group nii,.kita hidup nak cari redha illahi kan.. jadi luangkan masa untuk mencari ilmu sebanyak mungkin.selagi masih mampu n kuat. Allah sentiasa berada dekat dengan kita. Allahu'alam.

So, "A true Muslimah is too beautiful, even Barbie gets jealous" - Aisyah Shakirah Suhaidi. 
MashaAllah, sungguh bertuahnya kita kan.Semoga aku n semua istiqamah dalam melakukan ibadah,insha Allah,aamiin.. SiBajuPutihRibenBitu

20 year old.
my birthday is 8 november.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.