home profile Affiliates Facebook Iluvislam follow
Contest I love my BFF
Friday, 10 June 2011 @ 4:54:00 pm | 2 individual(s)
Assalamualaikum!! 




hai semua . apa kabar?sihat?sakit? . kalau sakit didoakan semoga cepat sembuh ya . oke . hari nii dapat tagged dari my sis Irnaa . thanks sis .dapat jugaklah update sikit kan blog yang xpernah nak terupdate nii . oke sebelum nak contest nii kenalah follow 2 belog INI dan INI . dah follow sume then kita mulakan lah  kan . oke let's start it bebeh!!



sebenarnya nie gambar lama dah,setahun yang lalu . sekarang dah xsama mcm dulu .sekarang banyak  kawan baru,maka bermulalah cerita baru kan . kawankawan yang lain ada yang masuk kolej,ada yang keja dah . tapi, semua  tuu tak menjadi alasan kami untuk  lupakan memori terindah bersama2 kan . apapun semoga kejayaan bersama kami semua . sayang sgt2 ngan budak2 dalam kelas nii . gambar nii kalau xsilap di ambil sebelum kami ambil SPM . ehm, tak ingat dah, oh ya ,sempena jamuan kelas lah plak  . hahaha . ehm . rasanya tuu dulu kot aku nak ceritakan . Oh ya . till see u in next entry .oke. contest kan kena tag2 blog lain.jadi nii dia mangsa aku::

AfiqahIra . dan  Zizie
 Terima Kasih!! Thank You!! Gomawo!!
SiBajuPutihRibenBitu

20 year old.
my birthday is 8 november.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.