home profile Affiliates Facebook Iluvislam follow
Contest Blog Paling WONDERFULL oleh Nadia Johari
Friday, 22 April 2011 @ 3:06:00 pm | 0 individual(s)
Assalamualaikum to all bloggers!!!

pit..pit..pit...tuan punya blog nak lalu jap...Oke,,hari nii nak wat satu kerja yang diamanahkan oleh Syiela untuk join satu contest yang dianjurkan oleh Cik Dhia...Oke,let's start it,bebeh!!!





sebelum nak ikut nie,kena ada syarat penyertaan kan...jadi nii adalah syarat-syarat yang telah dikuatkuasakan oleh tuan punya contest.
Syarat-syarat penyertaan:

1. Jadi follower DHIA'S BLOG.
2.Blogger perempuan dan lelaki pun boleh join.

3.Blog yang dikira 'WONDERFUL' tak kesah lah cantik ke, comel ke, smart ke, hensem ke, macho ke, pendek cerita, yang berjaya menambat hati aku gitu,..cewahh,..HANYA 1 BLOG TERPILIH SEBAGAI PEMENANG,...
4.Buat satu entry pasal contest & DHIA'S BLOG. Tempek banner contest sekali.
5.Tag kepada 5 orang blogger and make sure mereka tahu mengenai contest ini.
6.Letak banner contest di sidebar blog anda dan link-kan terus ke entry ni.
7.Setelah selesai, tinggal kan link entry anda mengenai contest ni di comment entry ini. Saya akan check setiap link yang sudah ditinggalkan.
8.Bermula 15 April 2011 sehingga 15 May 2011. Lama kan kan??gunakan masa yang banyak ni untuk hias blog korang supaya jadi Wonderful! okay??

Oke cerita mengenai DHIA'S BLOG
first of all,blog cik DHIA memang lawa..oke first time tau BW blog nie..entry dalam blog best gak...ehm..cukup dah kot..aku nak bebelkan..maklumlah 1st time BW.....btw,,she have a nice blog...=)

dan...kalu ikut contest nie kan..mesti ada kena tag kawan2 kan..jadi..aku nak tag dorang2 nie...*kena ikut yea kawan2ku.dorang2 yang terpilih itu adalah:
Ira Bestie
Dayg isThumb
Zizie lurf lurf
Addy
and yang ke-5 sapa2 yang kunjung blog nie...

jadi sapa yang ditag tuu...sila wat baik2 ya...Gud Luck..!!!harap Cik Dhia puas hati....

SiBajuPutihRibenBitu

20 year old.
my birthday is 8 november.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.