home profile Affiliates Facebook Iluvislam follow
Cari Menantu
Monday, 28 March 2011 @ 12:08:00 pm | 0 individual(s)
Assalamualaikum to all bloggers!!!


sebelum tuu nak minta maaf sgt2 kepada yg rajin blogwalking di blog saya nii bab lambat BW blik blog korang2.  Maaf eh..hehehe...oke2..minta maaf bab x da n3 yg terbaru kerana masa tak mengizinkan untuk wat n3 baru,hahaha,,,oke3,,ta mula cite2,back to the main topic,,yeay Cari Menantu,..aku sekarang nie tgh nonton prgram CM di TV9 a.k.a 119 lama dah program nii tahun 2008 tak silap.ehm,program nie best tau...bnyak pasangan yg join,hehehe..bnyak juga kerenah psgn tuu.tuk pengetahuan korang program nii akn tnya soalan2 simple je oke...like poligami.rukun islam,rukun iman n so on...hah,siapa kata kahwin tuu senang..susah,,kena mantapkan diri ngan ilmu rumahtangga mcm lagu inTeam tu..ceh,,aku juz nak share je k..xda plan pun kahwin awl2 nii...kan3...Oke lah kiranya sampai sini dulu.ingat pesanan di ats tadi ya...hahaha...mengada2 je eh si farah nie..ok pye2...
SiBajuPutihRibenBitu

20 year old.
my birthday is 8 november.
this is my personal site.
◄ OLDER POSTS // NEWER POSTS ►
Credits
Layout made by S.Mell
Inspiration from fallingyou
resources from x x x x x.